Vanweage gezondheidsredenen dut Veurzitter Bertus Helming een stapje terug en wut hi’j opgevolgd deur zien zoon Berry Helming. Umdat ut driekoppige bestuur een drie- eenheid is waor gin speld tussen te kriegen is, zagen de Dukatendokter Fons Bieleveldt en Schriever Johnny Verheij zich genoodzaakt um hun taken ook over te dragen. Hun plaats wut ingenommen door respectievelijk Robin Egging en Erwin Visser. Klik met de moes op de kleine afbeeldingen veur meer info.
AGENDA
SILVIJAOREN NI’JS
FOTO’S / FILMS
SILVIJAORENBESTUUR
SILVIJAOREN
"Wij zijn niet van koninklijke bloede, Bewonen geen paleis, Bewonen zelfs geen slot. Wij zijn heel gewoon de Silvijaoren, Oud-regenten van De Foekepot"

In memoriam Mieke Rademaker

Beste Foekepotters Silvijaoren en andere Zillewoldse carnavallisten. Bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Mieke Rademaker. Voor eeuwig in de analen van onze vereniging gegrift als Adjudant van Prins Silvius de 32ste Bart Nijman. In 1991 regeerden zij over Zillewold. Mieke haar gezondheid ging de afgelopen tijd achteruit. Complicaties zorgden ervoor dat het leven ondraaglijk werd en zij op 8 juli ingeslapen is. Op 2 augustus zou ze 70 worden. Mieke was de tweede vrouwelijke Adjudant van onze vereniging. Letterlijk en figuurlijk een sterke vrouw achter de man, de markante Prins Silvius de 32ste. Op de achtergrond regelde zij alles. In 1982 was haar veel te vroeg overleden man Theo Rademaker Prins Silvius de 23ste. Een echt Foekepotgezin. Theo moest zij al vroeg missen, maar Mieke heeft dat verlies sterk gedragen. Nu moeten wij haar missen. Mieke laat in gedachten veel herinneringen na. Eén van deze herinneringen is tastbaar, de Foekepotboom. Deze staat tegenover de ingang van de Schuylenburgh. Dus scharrel er eens langs, want Bart en Miekes motto was: “Laot moar scharrelen”. Wij wensen familie en alle nabestaanden veel sterkte toe met het verlies van Mieke. CV De Foekepot
"Wij zijn niet van koninklijke bloede, Bewonen geen paleis, Bewonen zelfs geen slot. Wij zijn heel gewoon de Silvijaoren, Oud-regenten van De Foekepot".
SILVIJAORENBESTUUR
De Veurzitter Mot proberen um de vergadering in goeje banen te lijden !
De Ducatendokter Hét meestal gin euro in kas !
De Schriever Het d’r veur te zûrgen dat alles op papier kump !
AGENDA
SILVIJAOREN
SILVIJAOREN FOTO/FILM
SILVIJAOREN-NIEUWS